Nucile de cocos sunt considerate alimente minune, deoarece contribuie la protejarea organismului atât intern cât și extern. Laptele de cocos are foarte multe proprietăți, cele mai cunoscute fiind apărarea organismului și întărirea sistemului imunitar. Laptele de cocos conține multe vitamine, minerale și electoliți, inclusiv calciu.

Grăsimile saturate din nuca de cocos și acizii grași transformă rapid grăsimile în energie. Jumătate din acizii grași conținuți de laptele de cocos sunt compuși din acid lauric, acid ce are rol anti-viral, anti-bacterian, anti-microbian și anti-fungic.

Laptele de cocos este o alternativă pentru cei care au intoleranță la lactoză, sau diverse alergii la laptele de origine animală. Laptele de cocos nu conține soia, nu conține gluten și este în totalitate vegetal.

Laptele de cocos este utilizat și în industria cosmetică, pentru îngrijirea pielii, fiind un foarte bun hidratant, dar este un component activ și în produsele pentru îngrijirea părului.

 

Mădălina BejenariuMozaiclapte de cocos,Sanatate,Sfaturi,TehniciNucile de cocos sunt considerate alimente minune, deoarece contribuie la protejarea organismului atât intern cât și extern. Laptele de cocos are foarte multe proprietăți, cele mai cunoscute fiind apărarea organismului și întărirea sistemului imunitar. Laptele de cocos conține multe vitamine, minerale și electoliți, inclusiv calciu. Grăsimile saturate din nuca de...