Ingrediente:

1kg rosii, o franzela,o capatana usturoi, ulei de masline, 2 foi de dafin, busuioc, sare

Preparare:

Se taie franzela felii grosute de 1 cm si se rumenesc pe gratar. Feliile de paine se arimeaza cu usturoi si sestropesc cu ulei de masline.

Separat, se oparesc rosiile si se decojesc,apoi se trec printr-o sita, sau prin blender. Sucul obtinut se pune la foc, si se presara sare. Dupa ce a dat un clocot, se pun foile de dafin si putin busuioc si se lasa sa scada. Spre final se adauga usturoiul ramas, taiat cuburi.

Se mai lasa putin pe foc sa se intrepatrunda aromele, iar dupa ce s-a racorit putin se serveste pe feliile de paine calde sau reci.

Mădălina BejenariuReţeteBruschete,RoşiiIngrediente: 1kg rosii, o franzela,o capatana usturoi, ulei de masline, 2 foi de dafin, busuioc, sare Preparare: Se taie franzela felii grosute de 1 cm si se rumenesc pe gratar. Feliile de paine se arimeaza cu usturoi si sestropesc cu ulei de masline. Separat, se oparesc rosiile si se decojesc,apoi se trec printr-o...