Pentru ca se apropie caldura, voi prezenta o reteta racoritoare, cu fructe de sezon, care va fi cu siguranta pe placul tuturor.

Ingrediente:

Un plic praf pentru budinca de vanile, 500 ml lapte, 3 linguri zahar, 1 plic zahar vanilat, 300 gr capsuni, 150 gr alune fara sare, 50 gr ciocolata menaj, frisca pentru decor, optional.

Preparare:

Se prepara budinca de vanilie, amestecand praful de budinca cu laptele si zaharul. Laptele trebuie sa fie fiert, si racit. Budinca se toarna in pahare sau in formele dorite, cat este calduta. Cand este racita complet, se pun capsunile deasupra. Se decoreaza apoi cu frisca, peste care se presoara alunile si se rade ciocolata.

Mădălina BejenariuReţeteFructe,VaniliePentru ca se apropie caldura, voi prezenta o reteta racoritoare, cu fructe de sezon, care va fi cu siguranta pe placul tuturor. Ingrediente: Un plic praf pentru budinca de vanile, 500 ml lapte, 3 linguri zahar, 1 plic zahar vanilat, 300 gr capsuni, 150 gr alune fara sare, 50 gr ciocolata...