GOOD TASTE of Bucharest, între 13 și 14 octombrie, la World Trade Plaza

Delicatese fine si lucruri de bun gust recompun imaginea surprinzătoare a unui București cosmopolit, plin de savoare si joie de vivre.

O selecție exquisite de trufe de pădure, praline belgiene, vinuri alese, epicerie, băuturi fine, patiserie, ceaiuri elegante, cafea aromată, branzeturi regale, dulcețuri nemaivăzute, cărti rare, paine artizanala, muzică de calitate, antique si carte exclusivista.

Delicatesa – raritate, timp si calitate la superlativ, acestea ar fi principalele atribute, dar… e mult mai mult, amintiri pline de savoare, nostalgia madelenelor, farame de gust, texturi surprinzatoare si materialități insolite, un limbaj simbolic care implică toate simțurile.

Suntem la începutul unei noi ere în care – Food is the new Religion – si delicatesa pare a fi cheia de boltă a noului catehism, iar creatorii săi, sacerdoții plini de har.

Adepții trufei, ai caviarului sau fromageriei par a fi mult mai autentici si mai implicați, trup și suflet… trăirile sunt totale, iar dependenta ucigatoare.

Și pentru ca toate acestea se vor a fi asortate, chiar vor fi la GOOD TASTE of Bucharest cu un concert extraordinar de jazz live – Maria Raducanu si Pedro Negrescu, zona de cooking haut gourmet – Truffart – preparate live, cu trufa de padure, de catre chefi cu staif , winedebate, lansarea unor delicatese noi, plus multe altele…

Bucurați-vă de strălucirea acestor bijuterii haut gourmet, și nu numai, în cea mai importantă manifestare expozițională a anului, GOOD TASTE of Bucharest- Salonul International de Delicatese la World Trade Plaza intre 13 si 14 octombrie.

Taste the good life!

Răzvan AvramEvenimentedelicatesuri,VinGOOD TASTE of Bucharest, între 13 și 14 octombrie, la World Trade Plaza Delicatese fine si lucruri de bun gust recompun imaginea surprinzătoare a unui București cosmopolit, plin de savoare si joie de vivre. O selecție exquisite de trufe de pădure, praline belgiene, vinuri alese, epicerie, băuturi fine, patiserie, ceaiuri elegante,...