Vinul acestei saptamani este Cabernet Sauvignon Castel Bolovanu 2008 (DOC-CMD Samburesti, 14 % vol. alc., sec, producator: Vinarte), unul dintre participantii campaniei „Toamna in rosu”.

Aromele dominante de lemn se asaza interesant pe langa tonurile de coacaze, ierburi uscate si lut. Impresioneaza la capitolele tipicitate si structura, cu toate ca este un vin tanar, viguros, cu taninuri puternice, ce indica un potential de invechire foarte bun. Expresie de fruct foarte buna si final astringent-condimentat.

In degustarea Vinul.Ro, Cabernet Sauvignon Castel Bolovanu 2008 a primit din partea editorilor revistei 84 de puncte.

Vinul poate fi achizitionat din magazine specializate si de pe site-urile de profil la preturi cuprinse intre 25 si 32 de lei. Fanii acestui vin, dar si cei care nu au facut cunostinta cu el inca il pot „testa” la sticla sau la pahar, in cadrul „Toamnei in rosu”, proiect care promoveaza consumul generic de vin in 10 restaurante bucurestene, in perioada 1-16 octombrie 2011.

Răzvan AvramVinuriVinVinul acestei saptamani este Cabernet Sauvignon Castel Bolovanu 2008 (DOC-CMD Samburesti, 14 % vol. alc., sec, producator: Vinarte), unul dintre participantii campaniei „Toamna in rosu”. Aromele dominante de lemn se asaza interesant pe langa tonurile de coacaze, ierburi uscate si lut. Impresioneaza la capitolele tipicitate si structura, cu toate ca...