Ingrediente:

4 cani apa, 4 cani lapte, 12 bobite piper negru, 12 cuisoare intregi, un bastonas de scortisoara, rupt in bucati, o steluta de anason, nucsoara, ghimbir proaspat, 4 plicuri ceai negru, miere de albine dupa gust, un bastonas vanilie.

Preparare:

Se amesteca intr-un bol apa cu laptele si se pun la fiert. Se adauga piperul, cuisoarele, scortisoara, anasonul, nucsoara, ghimbirul si continutul pliculrilor de ceai negru. Se ia de pe foc, si se acopera, lasandu-se asa 15-20 minute, in functie de cat de tare doriti sa fie ceaiul. Se strecoara ceaiul apoi intr-un alt vas, pentru a elimina condimentele. Se adauga apoi miere de albine dupa gust, si se presoara vanilie. Acest ceai se serveste preferabil rece, cu cuburi mari de gheata.

Mădălina BejenariuMozaicCeai,CocktailIngrediente: 4 cani apa, 4 cani lapte, 12 bobite piper negru, 12 cuisoare intregi, un bastonas de scortisoara, rupt in bucati, o steluta de anason, nucsoara, ghimbir proaspat, 4 plicuri ceai negru, miere de albine dupa gust, un bastonas vanilie. Preparare: Se amesteca intr-un bol apa cu laptele si se pun la...