Ingrediente:

2 morcovi, o ceapa rosie, 2 ardei, 500 gr ciuperci champignon, 1/2 pahar vin alb, 2 linguri pasta de rosii, masline negre, 1 lingura ulei, sare, piper, verdeata taiata marunt

Preparare:

Se pregateste umplutura din morcov ras, ceapa si ardeiul taiate marunt care se calesc putin in ulei.

Ciupercile se curata si se spala bine apoi se umplu cu varf, se condimenteaza si se presara verdeata.

In tava cu ciuperci se adauga maslinele si lichidul format din vin, bulion si apa, pana la umplutura.

Se dau la cuptor cam 30 de min.

Mădălina BejenariuReţeteCeapă,CiuperciIngrediente: 2 morcovi, o ceapa rosie, 2 ardei, 500 gr ciuperci champignon, 1/2 pahar vin alb, 2 linguri pasta de rosii, masline negre, 1 lingura ulei, sare, piper, verdeata taiata marunt Preparare: Se pregateste umplutura din morcov ras, ceapa si ardeiul taiate marunt care se calesc putin in ulei. Ciupercile se curata si...