Ingrediente

3 linguri ulei de masline, 4 cepe tocate, 1 catel de usturoi tocat, ½ lingurita zahar, o legatura de patrunjel proaspat tocat fin, o conserva de rosii tocate, 1 cana vin alb, sec, o cana branza feta maruntita, 500 gr creveti decojiti si curatati

Preparare

Se preincalzeste cuptorul. Intr-o tigaie mare se pune ulei, se lasa putin la incins, apoi se adauga ceapa si se gateste pana devine aurie spre maro. Se adauga patrunjelul, usturoiul si zaharul, se amesteca, adaugandu-se apoi rosiile si se lasa la foc pana cand rosiile se inmoaie, iar sucul lasat scade. Se adauga apoi vinul si se lasa la foc pana se evapora.

Cand totul este gata, se adauga crevetii si se amesteca bine. Se ia apoi tigaia de pe foc, se toarna toata compozitia intr-o tava, se acopera cu branza feta si se da la cuptor 5 minute.

Mădălina BejenariuReţeteBrânză,creveti,feta,gastronomieIngrediente 3 linguri ulei de masline, 4 cepe tocate, 1 catel de usturoi tocat, ½ lingurita zahar, o legatura de patrunjel proaspat tocat fin, o conserva de rosii tocate, 1 cana vin alb, sec, o cana branza feta maruntita, 500 gr creveti decojiti si curatati Preparare Se preincalzeste cuptorul. Intr-o tigaie mare...