Ziceţi că ştiţi? Ei, probabil că da, însă nu cred că filmuleţul de mai jos o să vă strice la ceva. Fiindcă întotdeauna e interesant să vedem cum procedează profesioniştii (în cazul de faţă, Marc Bauer, Master Chef la French Culinary Institute) şi, spre deosebire de show-urile TV, unde se lucrează atât de repede încât nu mai apuci să vezi mare lucru, „profesorul“ nostru lucrează aici cu încetinitorul, tocmai pentru a observa toate detaliile. Aşa că, chiar dacă nu ştiţi engleza, tot vă veţi alege cu ceva util. Măcar cu ideea că tare-i bine să avem mai multe cuţite bune la îndemână.



How to thinly slice an onion

Marius CristianMozaicCeapă,Sfaturi,Tehnici,VideoZiceţi că ştiţi? Ei, probabil că da, însă nu cred că filmuleţul de mai jos o să vă strice la ceva. Fiindcă întotdeauna e interesant să vedem cum procedează profesioniştii (în cazul de faţă, Marc Bauer, Master Chef la French Culinary Institute) şi, spre deosebire de show-urile TV, unde...