Merlot-Baric-2009-AnastasiaIn anul 2008, odata cu venirea pe lume a micutei Anastasia, parintii acesteia au cumparat la Urlati, o suprafata de 7 hectare, un loc insorit, cu sol calcaros, tocmai bun pentru alchimia bobului de strugure. Asa s-au nascut, din pasiune si dragoste, Domeniile Anastasia.

Culoarea vinului este rosie, stralucitoare, cu reflexii rubinii. Nasul are multe fructe de padure si magiun de prune. Gustul este sec dar foarte complex: cirese, visine, prune, cafea, ciocolata si lemn. Maturarea la baric si-a spus cuvantul si inca destul de apasat. Aciditatea buna si alcoolul formeaza un ansamblu bine echilibrat. Postgustul este lung si persistent, cu note de magiun, mirodenii si lemn dulce.In anul 2008, odata cu venirea pe lume a micutei Anastasia, parintii acesteia au cumparat la Urlati, o suprafata de 7 hectare, un loc insorit, cu sol calcaros, tocmai bun pentru alchimia bobului de strugure. Asa s-au nascut, din pasiune si dragoste, Domeniile Anastasia.

Culoarea vinului este rosie, stralucitoare, cu reflexii rubinii. Nasul are multe fructe de padure si magiun de prune. Gustul este sec dar foarte complex: cirese, visine, prune, cafea, ciocolata si lemn. Maturarea la baric si-a spus cuvantul si inca destul de apasat. Aciditatea buna si alcoolul formeaza un ansamblu bine echilibrat. Postgustul este lung si persistent, cu note de magiun, mirodenii si lemn dulce.

Răzvan AvramVinuriAnastasia,Dealu Mare,Merlot,VinIn anul 2008, odata cu venirea pe lume a micutei Anastasia, parintii acesteia au cumparat la Urlati, o suprafata de 7 hectare, un loc insorit, cu sol calcaros, tocmai bun pentru alchimia bobului de strugure. Asa s-au nascut, din pasiune si dragoste, Domeniile Anastasia. Culoarea vinului este rosie, stralucitoare, cu...