Praline, bomboane, ciocolata,  fructe confiate, dulceţuri, pişcoturi, cozonaci şi ciocolată de casă în cadrul unui eveniment dedicat în exclusivitate dulciurilor. Amatorii, pasionaţii şi curioşii sunt aşteptaţi la Villa Rodizio, lângă Grădina Icoanei, la a treia ediţie a ChocoFest.

Expoziţia cu vânzare se desfăşoară între 16-17 octombrie şi promite multe variaţiuni pe aceeaşi temă, pentru toate gusturile şi buzunarele .Pralinele de ciocolată si bomboanele fondante vor sta alaturi de cozonaci afumaţi şi plăcinte cu mere, iar pentru ca decorul să fie complet, organizatorii  pun la dispoziţie şi diferite tipuri de cafea sau ceai.

Cele doua ediţii anterioare au pus pe tavă o paletă largă de opţiuni, care au fost primite foarte bine de public. Printre principalele atracţii s-au numărat plăcintele maramureşene şi prăjiturile de casă a trei producători particulari. “Extraordinar, n-am mai mâncat aşa ceva decât eram mică de când facea bunica mea prăjituri”, a spus o participantă pentru site-ul realitatea.net.

Pofticioşii au posibilitatea să viziteze târgul între orele 10.00 – 18.00,  iar intrarea este liberă.

Cristina StănescuEvenimentebonboane,Bucuresti,capitala,choco fest,ciocolata,Dulciuri,festival,fondante,maramures,octombrie,placinte,praline,rodizio,targPraline, bomboane, ciocolata,  fructe confiate, dulceţuri, pişcoturi, cozonaci şi ciocolată de casă în cadrul unui eveniment dedicat în exclusivitate dulciurilor. Amatorii, pasionaţii şi curioşii sunt aşteptaţi la Villa Rodizio, lângă Grădina Icoanei, la a treia ediţie a ChocoFest. Expoziţia cu vânzare se desfăşoară între 16-17 octombrie şi promite multe variaţiuni...