De două ori pe lună, duminica, magazinul Good Point din Iaşi organizează un brunch inedit cu un meniu complet: patru feluri ingenioase de mâncare şi un desert, fiecare asortate cu vinul potrivit. Pe lângă această ofertă, din partea casei, invitaţii se mai pot bucura şi de atmosfera relaxată şi muzica bună care acompaniază meniul surpriză, un decor potrivit pentru o masă liniştită de weekend alături de prieteni.

Concept apărut în sec al XIX-lea în rândul burgheziei britanice, brunch-ul este o combinaţie între mic dejun şi prânz, în spiritul unei dimineţi de duminică târzie.

În timp ce Bucureştiul nu este tocmai ofertant la acest capitol, brunch-ul fiind servit doar la hotelurile cu multe stele şi multe cifre în preţ, în Iaşi, la magazinul Good Point, ai posibilitatea de a lua un brunch de calitate la un preţ cu bun simţ: 75 de lei. Rezervarile se fac telefonic, din timp, pentru a prinde unul din cele 14 locuri disponibile.

Mai jos, o colecţie de poze de la evenimentul care a avut loc ieri, 12 septembrie, la magazinul Good Point.

Magazin Good Point Iasi
Str. Sf Lazar 45, in Pod Rosu vizavi de BCR
Tel: 0232-244.423
Pentru rezervari: 0741-261.423

Cristina StănescuEvenimentebrunch,Good Point,iasiDe două ori pe lună, duminica, magazinul Good Point din Iaşi organizează un brunch inedit cu un meniu complet: patru feluri ingenioase de mâncare şi un desert, fiecare asortate cu vinul potrivit. Pe lângă această ofertă, din partea casei, invitaţii se mai pot bucura şi de atmosfera relaxată şi...