Ajuns la a treia ediţie, târgul naţional de produse ecologice ECOagrIS se desfăşoară weekendul acesta în Iaşi. Expoziţia cu vânzare este deschisă în perioada 17-19 decembrie la Parohia Toma Cozma, iar intrarea este liberă.

Vizitatorii au posibilitatea să achiziţioneze produse tradiţionale şi ecologice, puse la dispoziţie de producători locali din peste zece judeţe ale ţării. Prin preparatele puse la dispoziţia cumpărătorilor, se numără alimente bio şi produse tradiţionale din carne, brânzeturi, prăjituri de casă, miere de albine, produse naturiste, suplimente nutritive naturale, vitamine, dulciuri, băuturi (pălincă naturală, vin ecologic), ceaiuri,  siropuri şi produse dietetice, produse apicole, uleiuri naturale, tincturi şi extracte din plante, plante medicinale, cosmetice, produse de îngrijire personală, detergenţi şi soluţii bio pentru casă sau ambalaje ecologice.

Deschiderea oficială a evenimentului are loc vineri, 17 decembrie, începând cu ora 13.00, iar sâmbătă la ora 16.00 participanţii se pot delecta cu un concert de colinde.

Târgul este organizat de Bioma Agro Ecology Co cu scopul de a stimula interesul producătorilor locali de a comercializa produse ecologice şi tradiţionale, dar și pentru a pune în valoare tradiţii autohtone.

Cristina StănescuEvenimenteBio,ECOagrIS,ecologic,expozitie,produse,targ,traditional,vanzareAjuns la a treia ediţie, târgul naţional de produse ecologice ECOagrIS se desfăşoară weekendul acesta în Iaşi. Expoziţia cu vânzare este deschisă în perioada 17-19 decembrie la Parohia Toma Cozma, iar intrarea este liberă. Vizitatorii au posibilitatea să achiziţioneze produse tradiţionale şi ecologice, puse la dispoziţie de producători locali din...