Cu toate că nu a fost gândit ca o afacere, Societe Gourmet a urcat rapid treptele popularităţii, iar în prezent a ajuns un “must” pentru pasionaţii autohtoni de gastronomie. Pe lângă cursurile culinare organizate de două ori pe săptămână, proiectul pune la dispoziţie mai multe servicii interesante.

Este prima iniţiativă de acest gen din România şi prinde foarte bine la public. A început anul trecut ca o încercare, iar feed-back-ul a fost cât se poate de pozitiv. După o perioadă în care Raluca şi Daniel Wendorf, un bucătar cu experinţă internaţională, au căutat un spaţiu de desfăşurare, Societe Gourmet a început să capete contur.

Doritorii îşi pot rezerva un loc miercuri seară, între orele 18.30- 20.30 sau duminică intre 15.00 si 18.00. Proiectul oferă pasionaţilor o abordare creativa şi inovatoare a gastronomiei şi scoate la lumină soluţii şi trucuri profesioniste din bucătăria internaţională.  În plus, fiecărui fel de mâncare preparat – de regulă două sau trei – i  se asociază un vin potrivit.

Un serviciu interesant oferit de Societe Gourmet este cel de team-cooking. Conceptul se adresează companiilor care îşi propun să ofere angajaţilor o escapadă culinară. Fie că vorbim de o versiune gastronomica a clasicului team-building, fie  doar de o zi relaxantă alături de colegi, sau  un prilej de a fi studiată dinamica echipei, comunicarea, rolurile şi relaţiile dintre angajaţi, team-cookingul poate fi o alternativă.

Proiectul mai oferă şi alte facilităţi pentru pasionaţii autohtoni, printre care optiunea de private-chef. La dorinţa unui client care organizează un eveniment privat, Daniel poate merge, cu ustensilele necesare,  pentru a realiza la faţa locului preparate speciale. Gourmet-cateringul ar fi altă variantă pe aceeaşi idee, însă în acest caz produsele sunt pur şi simplu livrate la locaţia respectivă.

Cei care vor să facă un cadou frumos unui prieten pasionat de cultura culinară pot apela la serviciile “complice” ale Societe Gourmet, care vor trimite la adresă respecivului o felicitare care îi anunţa acestuia cursul culinar.

Cursurile se plătesc individual, iar preţul variază între 150 lei şi 290 lei.

Cristina StănescuŞtiribucatar,Bucuresti,culinare,cursuri,Daniel Wendorf,gastronomie,Raluca Ichim,societe gourmetCu toate că nu a fost gândit ca o afacere, Societe Gourmet a urcat rapid treptele popularităţii, iar în prezent a ajuns un 'must' pentru pasionaţii autohtoni de gastronomie. Pe lângă cursurile culinare organizate de două ori pe săptămână, proiectul pune la dispoziţie mai multe servicii interesante. Este prima iniţiativă...