Ingrediente:

2 cesti de covrigei (mini brezel) bine zdrobiti, 1 cana frisca, jumatate de ceasca unt topit, un sfert de ceasca suc de lamaie, un sfert ceasca zahar, 300 gr capsuni congelate sau proaspete, 400 ml lapte indulcit, 2 linguri lichior de portocale, 2 linguri tequila

Preparare:

Amestecati covrigeii striviti cu zaharul si untul topit, apoi turnati intr-o forma si dati la cuptor pentru cateva minute, pana se formeaza o crusta aurie. Se lasa la racit.

Separat, se amesteca laptele cu sucul de lamaie, tequila si lichior de portocale.
Se amesteca cu mixerul si  se adauga capsunile si frisca, incorporandu-se  in compozitie pana la omogenizare. Se toarna peste crusta si se lasa la rece cateva ore.

Mădălina BejenariuReţetecapsuni,inghetataIngrediente: 2 cesti de covrigei (mini brezel) bine zdrobiti, 1 cana frisca, jumatate de ceasca unt topit, un sfert de ceasca suc de lamaie, un sfert ceasca zahar, 300 gr capsuni congelate sau proaspete, 400 ml lapte indulcit, 2 linguri lichior de portocale, 2 linguri tequila Preparare: Amestecati covrigeii striviti cu zaharul...