Ingrediente

1 ceapă, tăiată felii, 1 ardei roşu, tăiat julienne, 1 ardei gras, tăiat cuburi, 4 ciuperci, curăţate, tăiate în sferturi, 1 dovlecel, tăiat în jumătate, pe lungime, și feliat, ulei de măsline, sare, 1 cană miez de nuci prăjit

Preparare
Gătiți legumele cu ulei de măsline într-o tigaie mare apoi condimentați cu sare. Presărați nucile prăjite peste legume, lăsați să se întrepătrundă aromele apoi luați tigaia de pe foc.

Puteți servi aceste legume împreună cu carne de vită sau pui.

 

 

 

 

Mădălina BejenariuReţeteLegume,NuciIngrediente 1 ceapă, tăiată felii, 1 ardei roşu, tăiat julienne, 1 ardei gras, tăiat cuburi, 4 ciuperci, curăţate, tăiate în sferturi, 1 dovlecel, tăiat în jumătate, pe lungime, și feliat, ulei de măsline, sare, 1 cană miez de nuci prăjit Preparare Gătiți legumele cu ulei de măsline într-o tigaie mare apoi condimentați...