Începând cu 24-26 septembrie, platforma din faţa Liberty Center din Bucureşti va deveni a doua locaţie pentru “Târgul de produse ecologice, tradiţionale şi naturale, produse în ferme şi gospodării ţărăneşti”, pe lângă cea deja consacrată de la Academia de Ştiinte Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu-Siseşti”. Organizatorii şi-au propus ca târgul culinar să se desfăşoare în fiecare weekend.

În cadrul acestei ediţii, vizitatorii vor putea degusta şi cumpăra: bulz ciobănesc, legume şi fructe proaspete, brânzeturi şi produse lactate din zona Bran, preparate din carne de vită, oaie, miel sau porc, miere şi produse apicole, păstrăv şi diferite sortimente de dulceţuri preparate în gospodăriile din România.

Expoziţia cu vânzare va fi deschisă publicului vineri şi sâmbătă între orele 9.00 – 16.00 iar duminică între orele 9.00 – 16.00. În prima zi a târgului, la ora 10.00, va avea loc conferinţa de presă ce deschide evenimentul, iar sâmbăta şi duminică la ora 10.30, ansamblul “Spicul de grâu” din comuna Mihăileşti va asigura programul folcloric.

Cristina StănescuEvenimenteBucuresti,ecologic,Liberty Center,natural,produse,targ,traditionalÎncepând cu 24-26 septembrie, platforma din faţa Liberty Center din Bucureşti va deveni a doua locaţie pentru “Târgul de produse ecologice, tradiţionale şi naturale, produse în ferme şi gospodării ţărăneşti”, pe lângă cea deja consacrată de la Academia de Ştiinte Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu-Siseşti”. Organizatorii şi-au propus ca...