Limonada este alegerea perfecta intr-o zi calduroasa. Reteta traditionala de limonada cuprinde lamai, apa si zahar. Insa acestei retete i se pot adauga afine, merisoare sau menta. Veti obtine astfel o limonata racoritoare si gutoasa. Si ca sa fie in totalitate naturala aceasta minunata bautura, o puteti servi cu miere de albine in loc de zahar.

Limonada cu merisor

4 cani apa, 1 cana suc de merisor, 1 cana zeama de lamaie, miere de albine dupa gust.

Se incalzeste o cana cu apa, in care se amesteca mierea de albine pana se dizolva, apoi se amesteca cu apa ramasa, sucul de merisor si zeama de lamaie. Se serveste cu cuburi de gheata sau gheata macinata. Se poate adauga in pahar si o frunza de menta pentru un plus de aroma.

Mădălina BejenariuMozaicBio,Gheaţă,Lamâi,Lamaie,limonada,Mentă,merisorLimonada este alegerea perfecta intr-o zi calduroasa. Reteta traditionala de limonada cuprinde lamai, apa si zahar. Insa acestei retete i se pot adauga afine, merisoare sau menta. Veti obtine astfel o limonata racoritoare si gutoasa. Si ca sa fie in totalitate naturala aceasta minunata bautura, o puteti servi cu...