În fiecare seară, de acum înainte, cafeneaua bucureşteană din str. Pictor Verona Nr. 2 organizează evenimente cu muzică live, dupa obiceiul anilor trecuţi. Noutatea, de data aceasta, consta în programul serilor de miercuri, când mai multe trupe vor asigura prin rotaţie backgroundul sonor pentru karaoke.

Doritorii vor fi încurajaţi cu shoturi din partea casei, iar pauzele dintre “interpretări” vor fi acoperite de către DJ Joe, cel care este responsabil cu muzica în timpul weekendurilor.

În continuare, serile de joi şi vineri vor oferi clienţilor felii mari de muzică live.

Sub sloganul “cafea la un strop de cultură”, conceptul Cafepedia oferă, pe lângă diverse sortimente de cafea, printre care şi celebra jamaicană Blue Mountain, concerte de muzică live – pian sau sax, sau trupe de jazz, rock, latin jazz, lansări de carte sau expoziţii de fotografie.

Cristina StănescuŞtiriBucuresti,cafepedia,karaoke,live,miercuri,muzica,shotÎn fiecare seară, de acum înainte, cafeneaua bucureşteană din str. Pictor Verona Nr. 2 organizează evenimente cu muzică live, dupa obiceiul anilor trecuţi. Noutatea, de data aceasta, consta în programul serilor de miercuri, când mai multe trupe vor asigura prin rotaţie backgroundul sonor pentru karaoke. Doritorii vor fi încurajaţi cu...