Ingrediente:

1,5 l apa, o frunza de dafin, 1 lingura de sare, 1 ½ cana de orez basmati, 2 linguri de ulei de masline, 2 linguri de pasta de tomate, ½ cana de rosii proaspete tocate, ½ cana de ceapa verde tocata, sare si piper.

Preparare:

Se fierbe apa cu frunza de dafin si sarea, apoi se adauga orezul si se lasa sa fiarba circa zece minute. Se scurge orezul, se pune la loc in oala si, la foc mic, se amesteca cu uleiul si pasta de tomate. Se adauga rosiile proaspete si ceapa. Se serveste cald sau la temperatura camerei.

Mădălina BejenariuReţeteOrez,RoşiiIngrediente: 1,5 l apa, o frunza de dafin, 1 lingura de sare, 1 ½ cana de orez basmati, 2 linguri de ulei de masline, 2 linguri de pasta de tomate, ½ cana de rosii proaspete tocate, ½ cana de ceapa verde tocata, sare si piper. Preparare: Se fierbe apa cu frunza de...