Începutul lunii septembrie a adus în peisajul magazinelor de lux din Bucureşti prima măcelărie-restaurant din țară, OSHO (abreviere de la numele macelarilor fondatori, Oscar, Sam, Harry si Oliver), un concept cu tradiţie în comerţul internaţional cu specialităţi din carne, apărut la începutul anilor 1900, în Chicago.

Situată în Bulevardul Primăverii, măcelăria OSHO oferă clienților săi pe lângă specialități din carne ce pot fi preparate acasă și posibilitatea servirii acestora în propriul restaurant. Din portofoliul noii locații nu lipsesc specialitățile din vită Angus, produsele din carne maturată, celebrele fripturi T-bone, New York și osso bucco, burgerii de vită, cotletele de berbecuţ, antricoatele și salamurile uscate. De asemenea, în meniul OSHO mai pot fi găsite brânzeturi maturate, beri speciale din Germania și Olanda și vinuri premium.

Un aspect interesant legat de OSHO este provenienţa materiei prime, toate produsele din carne provenind din animale crescute în fermele proprii din România, hrănite în mod controlat cu mâncare specială şi porumb, lucru ce asigură o calitate superioară.

Un prânz business format din două feluri de mâncare costă 18 lei, iar o friptură T-bone, cu cu salată şi pâine ajunge la 75 lei. Pentru ocazii speciale, petreceri în aer liber și BBQ, clienții OSHO pot angaja echipa de bucătari ai localului, în cost intrând atât materia primă, cât și instrumentarul necesar pentru gătit şi servire.   

Adresa:

Bulevardul Primaveri nr 19-21, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021.568.30.31/32

Email: office@osho-restaurant.ro

www.osho-restaurant.ro

Cristina StănescuRecenziibabrbeque,BBQ,carne,deschidere,joi,macelarie,maturata,New York,osho,primaverii,rib eye,steak,t-boneÎnceputul lunii septembrie a adus în peisajul magazinelor de lux din Bucureşti prima măcelărie-restaurant din țară, OSHO (abreviere de la numele macelarilor fondatori, Oscar, Sam, Harry si Oliver), un concept cu tradiţie în comerţul internaţional cu specialităţi din carne, apărut la începutul anilor 1900, în Chicago. Situată în Bulevardul Primăverii,...