Ingrediente:

2 fileuri de păstrăv, 1 lămâie tăiată în jumătate, ½ ceașcă făină de porumb,  ¼ ceașcă făină de grâu, sare și piper după gust, 1/3 cană lapte, 1 ou, 4 linguri unt, 2 linguri miere de albine.

Preparare:

Stoarceți jumătățile de lămâie peste fileurile de păstrăv. Într-un bol, amestecați făina de porumb cu cea de grâu, adăugați sare și piper. În alt bol, amestecați laptele și oul. Treceți păstrăvul prin bolul cu făina, apoi prin bolul cu lapte și ou, apoi din nou prin cel cu făina.

Într-o tigaie mare se topește untul, se adaugă păstrăvul și se lasă să se rumenească bine pe ambele fețe. Când păstrăvul este gata, se toarnă mierea în tigaie, se micșorează intensitatea focului, se acoperă tigaia și se lasă înca 4 minute.

Se servește imediat.

Mădălina BejenariuReţeteMiere,Miere de albine,pastrav,PesteIngrediente: 2 fileuri de păstrăv, 1 lămâie tăiată în jumătate, ½ ceașcă făină de porumb,  ¼ ceașcă făină de grâu, sare și piper după gust, 1/3 cană lapte, 1 ou, 4 linguri unt, 2 linguri miere de albine. Preparare: Stoarceți jumătățile de lămâie peste fileurile de păstrăv. Într-un bol, amestecați făina de...