In perioada 27-29 august, va avea loc la Academia de Stiinte Agricole si Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisesti” din Bucuresti, cea de-a XIII-a editie a Targului national de produse ecologice, traditionale si naturale, potrivit unui comunicat de presa.

In cele trei zile, vizitatorii targului vor putea degusta si cumpara produse traditionale ale producatorilor sositi din aproape toate zonele tarii. Oltenia isi liciteaza zacusca, Bucovina va scoate la inaintare muraturi asortate si dulceturi de cirese negre si nuci verzi, Braila va ademeni invitatii cu pastrama de berbecut, Calarasiul va aduce produse ecologice din lapte de capra, iar Moldova se va mandri pastravi si cozonac traditional.

De asemenea, de la Targ nu vor lipsi nici producatorii de vinuri, Domeniul Dealu Mare si Institutul de Cercetari pentru Viticultura si Vinificatie Valea Calugareasca prezentand la acest eveniment vinuri din soiurile Cabernet Sauvignon, Pinot Noir si din familia Fetestilor.

Targul se va desfasura in parcul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice “Gheorghe Ionescu-Sisesti’ (ASAS) – Bd. Marasti nr. 61, sector 1, Bucuresti, in perioada  27-29 august 2010 (vineri-duminica), intre orele 9 si 18, iar intrarea va fi libera.

Cristina StănescuEvenimenteIn perioada 27-29 august, va avea loc la Academia de Stiinte Agricole si Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisesti” din Bucuresti, cea de-a XIII-a editie a Targului national de produse ecologice, traditionale si naturale, potrivit unui comunicat de presa. In cele trei zile, vizitatorii targului vor putea degusta si cumpara produse traditionale ale...