Cârnații de Pleșcoi – produs românesc recunoscut și protejat de Uniunea Europeană, considerat de mulți iubitori ai tradițiilor culinare drept una dintre culmile bucătăriei românești – au ajuns de ieri și pe mesele bancherilor, în cadrul așa-numitei “revoluții Pleșcoi“.

Militanții Revoluției au luat “cu asalt” turnul BRD din Capitală, unde au oferit bancherilor o degustare de cârnați uscați de Pleșcoi, păstrămioară fragedă de oaie și babic de Buzău. Mezelurile au avut o trecere rapidă iar platourile n-au mai făcut față,  așa încât degustarea nu a putut dura mai mult de 3 ore, din motive obiective. “Degustătorii” s-au arătat captivați, gustând mai mult și mai mult 🙂 , atrași de aromele intense ale produselor tradiționale.

Cârnații de Pleșcoi sunt un produs unicat, de elită, recomandat doar celor care sunt în stare să aprecieze gusturile puternice ale bucătăriei tradiționale.

Alexandra HolhoşŞtiricarnati de plescoi,degustare la brd,degustari de produse traditionale,produse traditionale romanestiCârnații de Pleșcoi - produs românesc recunoscut și protejat de Uniunea Europeană, considerat de mulți iubitori ai tradițiilor culinare drept una dintre culmile bucătăriei românești - au ajuns de ieri și pe mesele bancherilor, în cadrul așa-numitei 'revoluții Pleșcoi'. Militanții Revoluției au luat 'cu asalt' turnul BRD din Capitală, unde...