Ingrediente:
500gr avocado (doua fructe), o lamaie, sare, piper, jumatate de legatura ceapa verde

Preparare:
Se taie cele doua fructe de avocado in jumatate, pe lungime, se scot samburii, iar cu o lingura se indeparteaza toata pulpa, astfel incat sa ramana coaja intreaga.

Se mixeaza in blender pulpa de fructe cu zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. Compozitia obtinuta se pune in coaja de avocado, si se orneaza cu rondele de ceapa verde.

Salata se consuma indata ce a fost preparata, pentru ca se oxideaza foarte repede. Se poate servi asezonata cu sos tar tar sau cu maioneza vegetala.

Mădălina BejenariuReţeteSalata de avocado,Sfaturi
Ingrediente: 500gr avocado (doua fructe), o lamaie, sare, piper, jumatate de legatura ceapa verde Preparare: Se taie cele doua fructe de avocado in jumatate, pe lungime, se scot samburii, iar cu o lingura se indeparteaza toata pulpa, astfel incat sa ramana coaja intreaga. Se mixeaza in blender pulpa de fructe cu zeama de...