Ingrediente

1 castravete mare decojit și tăiat cuburi, 250 gr brânză feta, 60 ml ulei de măsline, 2-3 linguri suc proaspăt de lămâie, 1 lingură apă, piper, 1 ceapă mică roșie fin tocată, 1 lingură mentă tocată, 1 lingură mărar tocat, 1 lingură pătrunjel tocat

Preparare

Se așază castraveții tocați cuburi într-o strecurătoare, se presară sare și se lasă cam 30-45 min la scurs.

Brânza feta se mărunțește într-un bol și se amestecă împreună cu uleiul de măsline, sucul de lămâie, apa și puțin piper negru, proaspăt măcinat.

După ce s-au scurs castraveții se amestecă împreună cu ceapă, mărar, pătrunjel și mentă și se încorporează împreună cu brânza feta, formând o cremă. Se mai adaugă sare după gust dacă este necesar.

Se servește cu pâine prăjită.

Mădălina BejenariuReţeteculinar,gastronomie,SalatăIngrediente 1 castravete mare decojit și tăiat cuburi, 250 gr brânză feta, 60 ml ulei de măsline, 2-3 linguri suc proaspăt de lămâie, 1 lingură apă, piper, 1 ceapă mică roșie fin tocată, 1 lingură mentă tocată, 1 lingură mărar tocat, 1 lingură pătrunjel tocat Preparare Se așază castraveții tocați cuburi într-o...