Ingrediente

5 cepe verzi, ½ legatura patrunjel verde, cateva frunze de marar, o ceasca porumb dulce,2 bucatele ardei rosu proaspat, o conserva de ton in suc propriu

Pentru sos

O lamaie, ulei de masline, sare

Preparare

Se spala mararul si patrunjelul si se toaca fin. Ceapa si ardeii rosii se toaca marunt. Porumbul sescoate din conserva si se lasa la scurs. Dupa ce s-a scurs porumbul, se amesteca toate ingredientele intr-un bol adanc, si se adauga conserva de ton.

Separat, se prepara un sos din sucul unei lamai, ulei de masline si putina sare. Cu acest sos se asezoneaza salata si se serveste.

Mădălina BejenariuReţeteculinar,gastronomie,Lamâi,Legume,Salată,tonIngrediente 5 cepe verzi, ½ legatura patrunjel verde, cateva frunze de marar, o ceasca porumb dulce,2 bucatele ardei rosu proaspat, o conserva de ton in suc propriu Pentru sos O lamaie, ulei de masline, sare Preparare Se spala mararul si patrunjelul si se toaca fin. Ceapa si ardeii rosii se toaca marunt. Porumbul sescoate...