In afara gustului excelent,  salata picanta de untisor si leurda este un amestec verde si sanatos de trufandale primavaratice. Verdeturile din aceasta salata, in combinatie cu uleiul de masline si miere sunt excelente.

Ingrediente:

300 g untisor crud, 300 g leurda cruda, 2 linguri de ulei masline, 3 linguri suc de lamaie, 1 lingurita miere, 100 de grame de nuca macinata, marar, sare si piper dupa gust.

Preparare:

Se curata untisorul si leurda, se spala bine, li se rup coditele, apoi se taie in bucati mari, mararul se toaca marunt  si  se pun intr-un bol adanc. Mierea se amesteca cu o lingura – doua de apa calda, se adauga sucul de lamaie, nuca macinata ulei, piper si sare. Se toarna acest sos peste frunzele de salata si se serveste.

Sursa: Gastronomie.ele.ro

Mădălina BejenariuReţetePiaţă,SalatăIn afara gustului excelent,  salata picanta de untisor si leurda este un amestec verde si sanatos de trufandale primavaratice. Verdeturile din aceasta salata, in combinatie cu uleiul de masline si miere sunt excelente. Ingrediente: 300 g untisor crud, 300 g leurda cruda, 2 linguri de ulei masline, 3 linguri suc de...