Ingrediente

1 ceapa mare, ulei de masline, 1 cartof mare, 1 l supa de legume, 300 gr broccoli, 100 gr branza cu mucegai, sare, piper

Preparare

Se toaca ceapa, se curata si se taie cartoful cuburi. Ceapa se pune la sotat impreuna cu 2 linguri ulei de masline, lasandu-se la foc pana cand devine sticloasa. Se adauga cartoful taiat cuburi si se lasa la foc pana cand cuburile devin moi.

Se adauga broccoli-ul si se gateste timp de 3-4 minute, pana cand acesta se inmoaie, dar nu-si schimba culoarea.

Intr-un blender se adauga jumatate din cantitatea de branza si se mixeaza impreuna cu zeama de supa. Se adauga peste acestea si legumele sotate, se mixeaza impreuna si dau din nou la foc potrivit pentru 5 minute.

Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper, si se serveste cu restul de branza maruntita deasupra.

Mădălina BejenariuReţeteBrânză,broccoli,gastronomie,SupăIngrediente 1 ceapa mare, ulei de masline, 1 cartof mare, 1 l supa de legume, 300 gr broccoli, 100 gr branza cu mucegai, sare, piper Preparare Se toaca ceapa, se curata si se taie cartoful cuburi. Ceapa se pune la sotat impreuna cu 2 linguri ulei de masline, lasandu-se la foc pana...