Se spune ca ciocolata si sampania se potrivesc in orice circumstante: la nunta ca si la divort, la ziua mamei sau cand te revezi cu un vechi prieten. Aproape ca nu se mai concepe un concediu de lux fara “champagne breakfast” si, sincer vorbind, sunt putine dimineti mai placute decat cele incepute cu un pahar de spumant.

50% Pinot Noir, 50% Chardonnay, reteta clasic` din Champagne, mult` dragoste, fantezie [i profesionalism. Cam asa s-ar descrie un vin spumant de exceptie, uluitor de fin, proaspat, viu, care oscileaza intre o vanilie aproape cremoasa [i note fructate de grapefruit [i coaja de limeta, cu un mic accent mineral, cat sa o faca racoritoare si nesolicitanta. O adev`rata bautura decadenta, starnitoare de pofte, numai bun` de sarbatorit venirea intarziata a primaverii.

Pret: Aproximativ 240 RON

Disponibil: retail premium, magazine online

Vinul.ro

Alexandra HolhoşVinuriVinSe spune ca ciocolata si sampania se potrivesc in orice circumstante: la nunta ca si la divort, la ziua mamei sau cand te revezi cu un vechi prieten. Aproape ca nu se mai concepe un concediu de lux fara 'champagne breakfast' si, sincer vorbind, sunt putine dimineti mai placute...