În perioada 1-3 octombrie la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, se desfăşoară a treia ediţie a “Târgului care rupe… gura târgului”, potrivit unui comunicat de presă.

“Festinul” din curtea muzeului constă în produse tradiţionale şi ecologice, printre care diferite tipuri de brânzeturi, zacuscă, sărmăluţe, tochituri, dulceţuri topolovene, miere şi gogoşi. Participanţii vor putea degusta din tipurile de vin autohton şi ţuică, puse la dispoziţie de organizatori, dar şi pâine la cuptor sau purceluşi de lapte pregătiţi la proţap. Ansamblul de dansuri populare din Topoloveni “Ciuleandra” va asigura programul artistic, în timp ce meşteri populari vor realiza sub ochii participanţilor obiecte artizanale din ceramică şi lut.

Gospodinele au posibilitatea să îşi demonstreze talentul, iar cele mai bune vor fi premiate cu coşuri de bunătăţi sau produse electrocasnice. În fiecare din cele trei zile, târgul este deschis publicului între orele 10.00-20.00, iar intrarea este liberă.

Cristina StănescuEvenimenteautohton,culinar,gastronomic,mancare,muzeul taranului,targ,traditionalÎn perioada 1-3 octombrie la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, se desfăşoară a treia ediţie a “Târgului care rupe... gura târgului”, potrivit unui comunicat de presă. “Festinul” din curtea muzeului constă în produse tradiţionale şi ecologice, printre care diferite tipuri de brânzeturi, zacuscă, sărmăluţe, tochituri, dulceţuri topolovene, miere şi gogoşi....