Ingrediente:

4-5 cartofi potriviti, 3 dovlecei mari, 3 oua,sare, piper, 1/4kg smantana

Preparare:

Se spala si se curata cartofii si dovleceii, apoi se dau prin razatoarea mare.Se bat doua oua ca pentru omleta, se rareaza si se pipereaza.Se amesteca ouale cu dovleceii si cartofii dati prin razatoare, si se formeazamici chiftelute. Intr-o tigaie cu ulei incins se pun chiftelutele la prajit, pe ambele parti. Cand tocineii sunt rumeniti pe ambele parti se scot pe servetele, ca sa absoarba uleiul. Separat se prepara un sos din smantana amestecata cu un galbenus de ou, piper alb si 3-4 catei de usturoi. Se servesc calzi cu sosul preparat din smantantana si usturoi.

Mădălina BejenariuReţetetocinei
Ingrediente: 4-5 cartofi potriviti, 3 dovlecei mari, 3 oua,sare, piper, 1/4kg smantana Preparare: Se spala si se curata cartofii si dovleceii, apoi se dau prin razatoarea mare.Se bat doua oua ca pentru omleta, se rareaza si se pipereaza.Se amesteca ouale cu dovleceii si cartofii dati prin razatoare, si se formeazamici chiftelute. Intr-o...