Vinul acestei saptamani vine din Dealu Mare si, bine racit, se asorteza perfect cu fructele de mare sau pestele pe care ne obliga sa il consumam acest torid inceput de septembrie.

Este White Artisan (IG Dealurile Munteniei, 13% vol.alc., sec, producător: Domeniile Sahateni), un cupaj de Feteasca Alba, Riesling şi Tamaioasa Romaneasca corpolent, cu aciditate placuta, care dezvolta arome de citrice, mar verde şi trandafir, printre care se strecoară note de tei si musetel.

Gustul proaspat, oarecum surprinzator pentru un vin cu o consistenta aproape uleioasa , vine cu multe arome de fructe, dintre care ies in evidenta grapefruitul roz şi caisa confiata, insa pe final lasa si cateva note de condiment, care ii ofera mai multă prestanta.

Un vin care, pentru numai 35 de lei în magazinele specializate, ofera suficienta satisfactie.

Răzvan AvramVinuriVinVinul acestei saptamani vine din Dealu Mare si, bine racit, se asorteza perfect cu fructele de mare sau pestele pe care ne obliga sa il consumam acest torid inceput de septembrie. Este White Artisan (IG Dealurile Munteniei, 13% vol.alc., sec, producător: Domeniile Sahateni), un cupaj de Feteasca Alba, Riesling şi...