Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea de-a patra ediţie a evenimentului culinar Bucharest Food Festival. Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii au avut posibilitatea să deguste din preparatele specifice bucătăriilor a 14 ţări europene: Grecia, Belgia, Franţa, Italia, Spania, Portugalia, Olanda, Estonia, Letonia, Lituania, Ungaria, Bulgaria, Austria, Germania şi bineînţeles România.

Fiind prima ediţie cu acces gratuit, festivalul a adunat cateva zeci de mii de vizitatori, potrivit organizatorilor. Vedeta evenimentului a fost sandvişul european de 27 de metri, alături de tortul uriaş de clătite, sau îngheţata de parmezan cu trufe. Bucatarii consacraţi Horia Vârlan, Antonio Pasarelii şi Cezar Munteanu au fost în atenţia participanţilor cu demonstraţiile culinare realizate, alături de somelierii Sergiu Nedelea, Marian Timofti şi Bogdan Dumitrescu, care au prezentat mai multe vinuri.

„Obiectivul evenimentului a fost atins, vizitatorii fiind informaţi despre ultimele tendinţe în gastronomia europeană”, precizează un comunicat de presă.

Evenimentul a fost organizat de More Events şi Next Level Events în parteneriat cu Primăria Capitalei şi Biroul pentru Integrare Europeana al României de la Bruxelles.

Cristina StănescuEvenimentebucatar,Bucătărie,bucharest food festival,Bucuresti,culinar,europeana,festival,gastronomie,somelierDuminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea de-a patra ediţie a evenimentului culinar Bucharest Food Festival. Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii au avut posibilitatea să deguste din preparatele specifice bucătăriilor a 14 ţări europene: Grecia, Belgia, Franţa, Italia, Spania, Portugalia, Olanda, Estonia, Letonia, Lituania, Ungaria, Bulgaria, Austria, Germania şi...