Acest cocktail este unul foarte usor, si are si un aspect foarte frumos. Am incercat acest lucru numai cu fructe proaspete, dar cred ca ar fi la fel de gustos si cu fructele congelate.

Ingrediente:

100 gr capsuni proaspete, 100 gr zmeura, cateva felii de ananas proaspat, tocat, doua portocale decojite taiate cuburi, doua inguri de rom alb, doua linguri de zahar, jumatate de lingurita de coaja de lamaie.

Preparare:

Se amesteca intr-un blender mare ananasul, capsunile, portocalele, romul, zaharul si coaja de lamaie, pana se dizolva zaharul. Se lasa la rece cam jumatate de ora, apoi se poate servi, cu gheata macinata.

Mădălina BejenariuMozaicCocktail,Fructe,Gheaţă
Acest cocktail este unul foarte usor, si are si un aspect foarte frumos. Am incercat acest lucru numai cu fructe proaspete, dar cred ca ar fi la fel de gustos si cu fructele congelate. Ingrediente: 100 gr capsuni proaspete, 100 gr zmeura, cateva felii de ananas proaspat, tocat, doua portocale decojite...