Ingrediente:

3-4 cepe verzi, 1 lingură ulei, 1 felie ghimbir, 350 gr crabi decongelaţi, 1ceaşcă vin alb, 2 linguri ketchup, ½ linguriţă zahăr, ½ linguriţă sos de soia, 1 linguriţă amidon amestecat cu apă, sare, piper, o roşie tăiată felii

Preparare:

Ceapa verde se taie mărunt. Se pune ulei la încins în wok, şi se căleşte ceapa verde împreună cu ghimbirul.

Se adaugă apoi crabii decongelaţi, împreună cu vinul alb şi se călesc împreună câteva minute.

Ketchup-ul se amestecă cu zahărul, vinul alb şi sosul de soia. Întreaga compoziţie se pune peste crabi. Dacă este cazul, se mai adaugă puţină apă.  Se fierb toate cam 5 minute.

Se adaugă amidonul în sos, şi se lasă să dea un clocot. Se condimentează cu sare şi piper după gust.

Mădălina BejenariuReţeteCeapă,ceapa verde,crabi,Roşii
Ingrediente: 3-4 cepe verzi, 1 lingură ulei, 1 felie ghimbir, 350 gr crabi decongelaţi, 1ceaşcă vin alb, 2 linguri ketchup, ½ linguriţă zahăr, ½ linguriţă sos de soia, 1 linguriţă amidon amestecat cu apă, sare, piper, o roşie tăiată felii Preparare: Ceapa verde se taie mărunt. Se pune ulei la încins în...