Ingrediente:

4 fileuri de peste, o lamaie, un ou, 4 linguri nuca de cocos rasa, 4 linguri pesmet, 4 linguri faina, 100ml ulei, piper alb, sare

Preparare:

Se curata pestele, se spala si se usuca cu un servet. Se stropesc fileurile cu zeama de lamaie, apoi se presoara sare si piper dupa gust.

Se amesteca pesmetul cu nuca de cocos. Se trece fiecare bucata prin faina, apoi prin ou batut, si la final prin amestecul de cocos si pesmet.

Se prajesc pe ambele parti fileurile de peste, in ulei incins, pana se formeaza o crusta aramie. Se scot apoi pe servetele care sa absoarba uleiul.

Se servesc calde, cu lamaie si salata de castraveti.

Mădălina BejenariuReţetefile de peste,PesteIngrediente: 4 fileuri de peste, o lamaie, un ou, 4 linguri nuca de cocos rasa, 4 linguri pesmet, 4 linguri faina, 100ml ulei, piper alb, sare Preparare: Se curata pestele, se spala si se usuca cu un servet. Se stropesc fileurile cu zeama de lamaie, apoi se presoara sare si piper dupa...