Ingrediente:

500 gr paste fusilli, 200 gr miez de nucă, 300 gr brânză cu mucegai albastru, 500 ml smântână, 1 buchețel de pătrunjel tocat, 5 linguri ulei de măsline, sare, piper.

Preparare:

Mărunțiți 200 gr brânză într-o cratiță mica și adăugați apoi smântâna. Puneți tigaia la foc mare și atunci când smântâna începe să fiarbă, reduceți intensitatea flăcării și lasați să fiarbă. Condimentați cu sare și piper, amestecați bine și lăsați să scadă smântâna.

Într-o oala mare se pune apă, se presară sare, puțin ulei de măsline și se acoperă cu capac. Când apa începe să fiarbă se ia capacul, se adaugă pastele și se gătesc timp de 11 minute.

După ce pastele sunt suficient gătite, se scurg folosind o strecuratoare apoi se pun într-un bol și se adaugă peste ele miezul de nucă și pătrunjelul tocat, apoi se toarnă sosul preparat din brânza cu mucegai ți smântână și se amestecă bine.

Mădălina BejenariuReţetebranza cu mucegai,fusilli,Paste,smantanaIngrediente: 500 gr paste fusilli, 200 gr miez de nucă, 300 gr brânză cu mucegai albastru, 500 ml smântână, 1 buchețel de pătrunjel tocat, 5 linguri ulei de măsline, sare, piper. Preparare: Mărunțiți 200 gr brânză într-o cratiță mica și adăugați apoi smântâna. Puneți tigaia la foc mare și atunci când smântâna...