Ingrediente:

cativa dovlecei, 1 galbenus de ou, 1/2 kg smantana, 2 linguri unt, doua cepe potrivite, sare, piper, marar

Preparare:

Se curata dovleceii de coaja si seminte, se taie ceapa marunt si se caleste putin in unt, apoi se adauga dovleceii taiati cuburi. Se toarna deasupra o cana cu apa, si se lasa sa dea cateva clocote. Smantana se amesteca cu galbenusul de ou, apoi se toarna peste dovlecei. Dupa ce dau impreuna un clocot, se potriveste mancarea de sare si piper.

Cand este totul gata, se adauga deasupra marar tocat marunt.

Mădălina BejenariuReţetedovlecei cu smantana
Ingrediente: cativa dovlecei, 1 galbenus de ou, 1/2 kg smantana, 2 linguri unt, doua cepe potrivite, sare, piper, marar Preparare: Se curata dovleceii de coaja si seminte, se taie ceapa marunt si se caleste putin in unt, apoi se adauga dovleceii taiati cuburi. Se toarna deasupra o cana cu apa, si se...