Ingrediente

500 gr morcovi, 60 grame unt, ½ lingură făină, 1 praf zahăr, sucul unei lămâi, sare, 1 linguriță scorțișoară

Preparare

Curațați și spălați morcovii și tăiați-i felii nu prea subțiri. Într-o cratiță amestecați făina cu puțină apă rece, adăugați morcovii, sarea, zahărul și scorțișoara. Adăugați apă cât să acoperiți ingredientele.

Amestecați și aduceți la fierbere, la foc mare, apoi micșorați focul și continuați gătirea pentru încă 30 de minute, până când morcovii devin moi. Dacă preferați ca morcovii să fie tari, puteți sista prepararea lor atunci când au consistența dorită.

După ce luați morcovii de pe foc, adăugați deasupra untul și sucul de lămâie.

Serviți morcovii cu scorțișoară ca garnitură pentru pulpe de pui la grătar.

Mădălina BejenariuReţetegarnitura,Legume,morcovIngrediente 500 gr morcovi, 60 grame unt, ½ lingură făină, 1 praf zahăr, sucul unei lămâi, sare, 1 linguriță scorțișoară Preparare Curațați și spălați morcovii și tăiați-i felii nu prea subțiri. Într-o cratiță amestecați făina cu puțină apă rece, adăugați morcovii, sarea, zahărul și scorțișoara. Adăugați apă cât să acoperiți ingredientele. Amestecați și...