Proiectul “Dinner in the sky” a fost lansat în România acum doi ani, la Palatul de la Mogoşoaia, conceptul acestuia fiind unicat în România, spun organizatorii. În acest context, anul acesta, deţinătorii drepturilor asupra conceptului în România vor organiza un eveniment public, care se va desfăşura în perioada 5-8 septembrie 2013, în Centrul vechi al Capitalei, în spatele Hanului lui Manuc, sub denumirea “Bucharest in the sky”.

Conceptul belgian “Dinner in the sky” este prezent deja în 43 de ţări din Europa, Asia şi în Statele Unite ale Americii. Restaurantul suspendat are o capacitate de doar 22 de locuri, fiind ridicat cu ajutorul unei macarale până la înălţimea de 50 de metri deasupra solului (echivalentul unui bloc de 15 etaje). Spaţiul necesar la sol pentru montarea şi funcţionarea întregului restaurant este de 35×15 metri.

Restaurantul beneficiază şi de un “entertainer”, care are misiunea de a crea o atmosferă plăcută. În mijlocul mesei, cu o lungime de 9 metri, o lăţime de 5 metri şi o greutate de 5 tone, există un spaţiu unde bucătarii prepară mâncarea, pe parcursul micului dejun, prânzului şi cinei, la înălţime.

Citeşte articolul integral pe Mediafax.ro…

Răzvan AvramŞtiriCentrul Vechi,Hanul lui Manuc,Restaurant
Proiectul 'Dinner in the sky' a fost lansat în România acum doi ani, la Palatul de la Mogoşoaia, conceptul acestuia fiind unicat în România, spun organizatorii. În acest context, anul acesta, deţinătorii drepturilor asupra conceptului în România vor organiza un eveniment public, care se va desfăşura în perioada 5-8...