Ingrediente

2 vinete mari, 300 gr peste spada, 2 linguri miez de nuca, 1 lingura stafide, 4 linguri branza pecorino rasa, 2 linguri pesmet, 1 buchetel busuioc, 1 catel usturoi, ulei de masline, sare, piper

Preparare

Se spala vinetele si se taie felii groase. Se gatesc pe un gratar fierbinte, aproximativ un minut pe fiecare parte, se sareaza si se pun pe un platou.

Pestele spada se taie in felii foarte subtiri, si se asaza deasupra fiecarei felii de vanata cate o felie de peste.

Se face un amestec din miez de nuca, stafide, pesmet si branza pecorino. Acest amestec se intinde pe jumatate de felie de peste. Se condimenteaza cu sare si peper dupa gust si se stropeste cu ulei de masline.

Se ruleaza vinetele, se pun intr-o tava si se dau la cuptor cateva minute.

Se toaca marunt busuiocul, se amesteca cu miezul de nuca ramas, usturoi, ulei, se adauga branza pecorino, si se amesteca pana se obtine un sos.

Cand rulourile sunt coapte se toarna sos peste ele, servindu-se calde.

Mădălina BejenariuReţeteculinar,gastronomie,PesteIngrediente 2 vinete mari, 300 gr peste spada, 2 linguri miez de nuca, 1 lingura stafide, 4 linguri branza pecorino rasa, 2 linguri pesmet, 1 buchetel busuioc, 1 catel usturoi, ulei de masline, sare, piper Preparare Se spala vinetele si se taie felii groase. Se gatesc pe un gratar fierbinte, aproximativ un...