Ingrediente:

¼ cană miez de nucă, 1 legatură salată verde tocată, 4 pere, 50 gr brânză de capră, 2 lingurițe oțet balsamic, 1 lingură ulei măsline

Preparare:

Într-o tigaie mică, prăjiți miezul de nucă la foc mic, timp de 5 minute, amestecând, apoi tăiați miezul de nucă mărunt. Între timp, tăiați salata verde și aranjați-o pe un platou. Tăiați perele în jumătate, pe lungime și eliminați sâmburii din fiecare jumătate iar cu o linguriță scoateți puțin din miezul perelor.

Tăiați brânza cuburi, și încorporați-o în jumătățile de pere apoi presărați miez de nucă deasupra. Așezați jumătățile de pere pe salata verde, și stropiti fiecare jumătate de pară cu ulei de măsline și oțet balsamic.

Mădălina BejenariuReţeteNuci,pere,SalatăIngrediente: ¼ cană miez de nucă, 1 legatură salată verde tocată, 4 pere, 50 gr brânză de capră, 2 lingurițe oțet balsamic, 1 lingură ulei măsline Preparare: Într-o tigaie mică, prăjiți miezul de nucă la foc mic, timp de 5 minute, amestecând, apoi tăiați miezul de nucă mărunt. Între timp, tăiați salata...