Ingrediente

400 gr spaghetti, o cana cu scoici mici, o cana cu rosii curatate, 2 catei de usturoi zdrobiti, o lingurita oregano, ½ cana vin alb, ¼ ardei iute zdrobit.

Preparare

Se fierb spaghetele “al dente”, in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Separat, se undeste putin usturoiul, iar cand incepe sa-si schimbe culoarea se adauga peste el vinul, sosul in care au fost scoicile, rosiile si oregano si se fierb toate timp de 10 minute. Se adauga scoicile si se mai lasa pe foc 2-3 minute.

Spaghetele se scurg, se adauga peste ele sosul si scoicile, si se mai lasa 2-3 minute pe foc. Inainte de servire se adauga ardei iute zdrobit deasupra fiecarei portii.

Mădălina BejenariuReţetegastronomie,Paste,scoici,Spaghetti,VinIngrediente 400 gr spaghetti, o cana cu scoici mici, o cana cu rosii curatate, 2 catei de usturoi zdrobiti, o lingurita oregano, ½ cana vin alb, ¼ ardei iute zdrobit. Preparare Se fierb spaghetele “al dente”, in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Separat, se undeste putin usturoiul, iar cand...