Anul trecut, Concursul General Agricol din Paris a medaliat cu aur untul President, care a fost desemnat cel mai apreciat produs franţuzesc din categoria lui, precizează un comunicat de presă.

Realizat în regiunea franceză Normandia, untul President este un produs lactat obţinut prin agitarea smântânii şi a laptelui proaspăt sau fermentat, care este ulterior pasteurizat pentru o conservare optimă. Procesul de preparare a untului respectă reţeta originală, fără aditivi chimici.

Printre beneficiile consumului regulat de unt, se numără aportul de vitamina A, E si D, conform aceluiaşi comunicat de presă.

Untul President se comercializează pe piaţa din România în două variante: untul clasic în folie de aluminiu, având un conţinut de grăsime de 82%  şi cel în varianta light, în caserolă de plastic, cu un conţinut de grăsime de 40%.

Cristina StănescuŞtiriaur,medalie,president,UntAnul trecut, Concursul General Agricol din Paris a medaliat cu aur untul President, care a fost desemnat cel mai apreciat produs franţuzesc din categoria lui, precizează un comunicat de presă. Realizat în regiunea franceză Normandia, untul President este un produs lactat obţinut prin agitarea smântânii şi a laptelui proaspăt sau...