Ceptura Cabernet Sauvignon – Feteasca Neagra 2009
Dupa lansarea de anul trecut a etichetei Faurar, gama care reuseste sa ofere satisfactie cu mult peste pentru pretul pe care il cere, Davino propune anul acesta o noua linie, Ceptura – doua cupaje cu un raport pret – calitate impresionant. Cupajul rosu Ceptura 2009 (DOC Dealu Mare, 14,5% vol. alc., sec) exprima in acelasi timp atat caracteristicile de Cabernet Sauvignon, cat si pe cele de Feteasca neagra, realizand astfel o constructie aromatica atragatoare. Arome puternice de cacao, coacaze negre, fulgi de ciocolata, cutie de lemn si cremene definesc partea olfactiva a acestui vin, care impresioneaza inca de la primul contact. Gustul este catifelat, cu tanini densi si bine structurati si senzatii de visine si curmale. Combinatia dintre aciditate si notele de fruct il fac sa para carnos, consistent. Pe final, alcoolul se evidentiaza bine, intr-un mod interesant, aducand in vin note de piper proaspat zdrobit.
Vinul poate fi achizitionat din magazinele specializate de vinuri la aproximativ 40-42 de lei, dar si in restaurante, pretul variind in functie de adaosul locatiei.
https://bonchef.ro/ceptura-cabernet-sauvignon-feteasca-neagra-2009/3776/VinuriVinDupa lansarea de anul trecut a etichetei Faurar, gama care reuseste sa ofere satisfactie cu mult peste pentru pretul pe care il cere, Davino propune anul acesta o noua linie, Ceptura – doua cupaje cu un raport pret – calitate impresionant. Cupajul rosu Ceptura 2009 (DOC Dealu Mare, 14,5%...Răzvan AvramRăzvan Avramrazvan@avram.roContributorBonChef.ro | Arta mesei