Salată cu nuci, pere şi brânză de capră
Ingrediente:
¼ cană miez de nucă, 1 legatură salată verde tocată, 4 pere, 50 gr brânză de capră, 2 lingurițe oțet balsamic, 1 lingură ulei măsline
Preparare:
Într-o tigaie mică, prăjiți miezul de nucă la foc mic, timp de 5 minute, amestecând, apoi tăiați miezul de nucă mărunt. Între timp, tăiați salata verde și aranjați-o pe un platou. Tăiați perele în jumătate, pe lungime și eliminați sâmburii din fiecare jumătate iar cu o linguriță scoateți puțin din miezul perelor.
Tăiați brânza cuburi, și încorporați-o în jumătățile de pere apoi presărați miez de nucă deasupra. Așezați jumătățile de pere pe salata verde, și stropiti fiecare jumătate de pară cu ulei de măsline și oțet balsamic.
https://bonchef.ro/salata-cu-nuci-pere-si-branza-de-capra/3704/ReţeteNuci,pere,SalatăIngrediente: ¼ cană miez de nucă, 1 legatură salată verde tocată, 4 pere, 50 gr brânză de capră, 2 lingurițe oțet balsamic, 1 lingură ulei măsline Preparare: Într-o tigaie mică, prăjiți miezul de nucă la foc mic, timp de 5 minute, amestecând, apoi tăiați miezul de nucă mărunt. Între timp, tăiați salata...Mădălina BejenariuMădălina Bejenariubmada17@gmail.comContributorBonChef.ro | Arta mesei