Indrediente

250gr linte, 3 ardei, o ceapa, o lingura ulei de masline, o lingura mustar, un catel de usturoi

Preparare

Se fierbe lintea 20min intr-un vas cu apa clocotita, apoi se lasa la racit. Ceapa si ardeii se toaca, dar nu foarte marunt si se pun la calit in putin ulei de masline, lasandu-se foarte putin. Se amesteca apoi lintea cu legumele si se adauga un sos preparat din 4 parti ulei de masline, 1 parte otet, 1 catel de usturoi si o lingura de mustar.

Se potriveste de gust cu sare si piper si se serveste cu putin patrunjel tocat deasupra.

Mădălina BejenariuReţeteLegume,Salată,salata de linte cu ardeiIndrediente 250gr linte, 3 ardei, o ceapa, o lingura ulei de masline, o lingura mustar, un catel de usturoi Preparare Se fierbe lintea 20min intr-un vas cu apa clocotita, apoi se lasa la racit. Ceapa si ardeii se toaca, dar nu foarte marunt si se pun la calit in putin ulei de...