Ingrediente:

1/2 kg miez de pepene galben, sucul unei lamai, rom alb, 1 pahar suc de portocale, 250gr zahar, 0.5l sifon sau apa minerala.

Preparare:

Se da prin blender miezul de pepene galben, se adauga peste el sucul unei lamai si se mixeaza in continuare. Separat, se face un sirop din 1/2l apa si 250gr zahar. Se toarna siropul peste amestecul din blender, se adauga sucul de portocale si o lingura de rom alb. Se mixeaza si se pune totul la frigider. Se serveste cu sifon sau apa minerala, si cuburi de gheata.

Mădălina BejenariuMozaicCocktail,suc de pepene galbenIngrediente: 1/2 kg miez de pepene galben, sucul unei lamai, rom alb, 1 pahar suc de portocale, 250gr zahar, 0.5l sifon sau apa minerala. Preparare: Se da prin blender miezul de pepene galben, se adauga peste el sucul unei lamai si se mixeaza in continuare. Separat, se face un sirop din 1/2l...