Ingrediente

1 cana cus cus, 500 ml apa fierbinte, 1 castravete, 3 rosii, 4 cepe verzi, cateva frunze menta proaspata, 2 legaturi patrunjel (poate fi inlocuit cu coriandru), 2 catei de usturoi, sucul de la 2 lamai, ulei de masline, sare si piper dupa gust

Preparare

Se inmoaie cus cus-ul in apa fierbinte si se lasa pana cand apa este complet absorbita. Se scurge apoi surplusul de apa daca este cazul.

Castravetele si rosiile se toaca foarte marunt, ceapa verde se taie rondele mici, usgturoiul se da prein presa,  patrunjelul si menta se toaca marunt.

Toate ingredientele si cus cus-ul se combina intr-un bol pentru salata. Se prepara un dressing pentru salata din suc de lamaie, ulei de masline, sare si piper si se incorporeaza in salata, amestecandu-se. Daca este necesar, semai condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Tabouli se poate servi cu paine prajita sau cu lipii.

Mădălina BejenariuReţeteculinar,gastronomie,Roşii,SalatăIngrediente 1 cana cus cus, 500 ml apa fierbinte, 1 castravete, 3 rosii, 4 cepe verzi, cateva frunze menta proaspata, 2 legaturi patrunjel (poate fi inlocuit cu coriandru), 2 catei de usturoi, sucul de la 2 lamai, ulei de masline, sare si piper dupa gust Preparare Se inmoaie cus cus-ul in apa...